Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leírás

A tollat (Amega Wand) eredetileg bemutatóeszköznek szánták, hogy egyes, a gyártáskor speciális módszerekkel energetizált kozmetikai- és egyéb termékek energiatartalmuk miatti hatékonyágát érzékeltessék. Az eszközt a betegségek javulásában, illetve a tünetek csökkenésében tapasztalt hatása miatt jelentkezett igények nyomán kezdték különálló termékként gyártani és forgalmazni.

Az Amega Global cég termékeket a nullponti energiával (zero point energy) hozzák összefüggésbe - az interneten sokféle írást lehet találni ezzel kapcsolatban.
 
A toll 12 féle speciális ásványi anyagot és kristályokat tartalmaz. Energia átalakulást hoz létre, amely tartós rezonanciában nyilvánul meg. Emlékezteti a szervezet sejtjeit, "honnan jöttek", azaz emlékezteti őket arra, hogy ők egykor egészséges sejtek voltak (mint az őssejt!), és visszatéríti őket ebbe az állapotukba. Egyensúlyba hozza a test energiáit, összhangot teremtve mentális-, érzelmi- és fizikai szinten, mely lehetővé teszi a szervezet belső öngyógyítását.
 
Az emberi testet bioenergia mezők hatják át és veszik körül. Az Energetikai egyensúly és az akadálymentes energiaáramlás fontos része az egészségnek és a jó közérzetnek.
 
Miért nem hallottunk róla eddig? Azért, mert a változás szele most ért ide Európába, így teljesen új számunkra. A technológiát már több mint 3 éve használják Ázsiában és Amerikában.

Ez egy mindenre jó csodaszer? A fejlesztő és a gyártó szerint nem, viszont érdekes módon mégis segít.
Ha a wandet használjuk a testen, vagy bármely élő szervezetnél, az AMized rezonancia aktiválja az életerőt a sejtekben és szövetekben, feloldja a blokkokat az energiacsatornákban és ezzel elindítja, illetve elősegíti a szervezetben az öngyógyítást.